وضعیت ایمنی راه های مازندران نسبت به کشور مطلوب است

وضعیت ایمنی راه های مازندران نسبت به کشور مطلوب است

سرهنگ هادی امیدوار پیش ازظهر سه شنبه در جلسه هماهنگی طرح نوروزی راهداری مازندران با تاکید بر تلاش برای بهبود وارتقای ایمنی محورهای ارتباطی به وضعیت گردشگرپذیر بودن محورهای ارتباطی استان مازندران اشاره کرد و گفت: راه‌های استان از راه‌های پرتراکم در ایام تعطیلات محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ایام نوروز وتعطیلات میلیون‌ها مسافر به استان مازندران سفر می‌کنند، نقش راه‌های استان را در شبکه حمل ونقلی کشور مهم برشمرد و گفت: طی چهار سال متوالی اقدامات خوبی در راستای ارتقای ایمنی و کاهش تصادفات در محورهای استان صورت گرفته است.

سرهنگ امیدوار بر لزوم تعامل بین پلیس راه و راهداری برای ارتقای ایمنی جاده‌ها تاکید کرد و گفت: وضعیت راه‌های استان نسبت به کشور مطلوب‌تر و بهتر است.

وی اجرای گشت‌های جاده‌ای وبهره گیری از سامانه‌های هوشمند را برای ارتقای وضعیت ایمنی محورها مهم ذکر کرد.

عباسعلی نجفی مدیرکل راهداری مازندران نیز با اشاره به انجام اقدامات برای ارتقای ایمنی در محورهای استان گفت:استقرار گشت‌های ویژه راهداری مجهز به سامانه GPS درطول راه‌ها و گردنه‌ها با پشتیبانی بهینه‌تر و بکارگیری مطلوب‌تر با توجه به متصور بودن حجم بالای سفربه استان و استفاده کاربران از راههای مواصلاتی استان و آمادگی نیروهای راهداری برای ارائه خدمات مطلوب‌تر و جلوگیری از انسداد راه‌ها ا، خدمات اقدامات است.

اخبار مرتبط

رئیس پلیس راه استان مازندران با اشاره به تردد پرحجم خودروها در جاده‌های شمال، گفت: فعلا اجرای محدودیت یک‌طرفه در محورهای استان مازندران در دستور کار پلیس نیست.

رئیس پلیس راه استان مازندران با اشاره به ترافیکی سنگین در ورودی‌های شمال، گفت: محدویت‌های ترافیکی از امروز سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه آغاز شد و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت.

آخرین وضعیت جاده‌ها؛ تردد روان در محورهای چالوس و هزار

0 نظر

ارسال نظر

capcha